Inschrijving voor het 4 Liter vaatje finish je eigen whisky

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
inschrijving-voor-het-4-liter-vaatje-finish-je-eigen-whisky

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Aanbetaling, voor een totaalpakket 4 liter vat. 
Restbedrag wordt 316,-
DIt project dat we in januari gaan uitrollen. We zien dat er veel mensen zijn die thuis zelf wel eens een klein vaatje willen laten rijpen, maar ze kunnen niet de juiste ingrediënten vinden. Wij hebben een goede connectie in Spanje waar we oloroso, Palo Cortado en Pedro Ximenez kunnen kopen van een topkwaliteit om de vaatjes op smaak te brengen en hebben 2 soorten whisky uit de Lowlands om thuis te finishen op de wijn naar keuze. Er komt een keuze tussen 4 en 8 liter vaatjes. Je krijgt een volledig pakket thuisgestuurd met een begeleidende beschrijving hoe je deze thuis moet gaan gebruiken. Ook zitten er al flessen en labels bij voor het eindproduct en de keuze voor een eventuele refill voor de 2e batch.
We willen ook een facebookpagina maken voor deelnemers om elkaar te kunnen helpen en adviseren. Inschrijven begint als de mail is verstuurd en zal mogelijk blijven tot en met 29 december, daarna gaan we alles bestellen en daarop volgend de pakketten uitdelen.
We hebben een barrel Ailsa Bay uit 2015 en new make peated Bladnoch beschikbaar om mee te starten, uiteraard op cask strenght.
Als we 20 deelnemers of meer hebben dan gaan we in januari van start. 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder